About

ij anda family

KENALI PEMILIK DAN PENULIS:

Saya Azra atau lebih mesra dengan panggilan Ija Ramli pengedar sah produk SHAKLEE (id: 868451). Saya telah menggunakan produk ini sejak tahun 2010. Titik tolaknya bermula dengan kehadiran puteri sulung kami.

Saya sangat obses dengan penyusuan susu ibu dan alhamdulillah saya dapat menyusukan puteri sulung dengan susu ibu walaupun berkerja pada masa itu. Saya bermula dengan SET BREASTFEEDING/SET PENYUSUAN. Alhamdulillah suplemen ini membantu saya dalam menjayakan penyusuan susu ibu sehinggalah saya pregnant anak kedua. Sejak itu saya jatuh cinta dengan shaklee. Saya mencuba pula SET BERPANTANG shaklee semasa berpantang anak kedua.

734911_538950866123339_1369362836_n

Setiap anak membawa rezeki dalam keluarga. Selepas habis berpantang, Allah gerakkan hati saya utk menjadi ahli Shaklee. Saya sangat serius dalam menjalankan bisnes Shaklee dan sehingga kini saya adalah seorang WORK AT HOME MAMA (WAHM) — menguruskan suami, anak2, hal ehwal rumah tangga dan PENGEDAR SHAKLEE sepenuh masa..

Matlamat saya dalam dunia shaklee adalah utk menolong insan2 di luar sana supaya mendapat kesihatan yang optimum. dan juga utk membantu ibu2 dalam menjayakan penyusuan susu ibu kepada si comel..dan juga utk membantu insan2 yg berminat dalam menjana pendapatan sampingan  bersama group kami di shaklee..segalanya tidak mustahil dengan izin Allah.

sebarang kemusykilan dan maklumat lanjut, boleh hubungi saya melalui:


Jika berminat, boleh hubungi saya :
Call/Whatsapp/SMS : 013-5150155 (IJA RAMLI)
Gmail : iija84@gmail.com